Prof. Dr. Murat Yakar, Mersin University, Türkiye (myakar@mersin.edu.tr)

Prof. Dr. Khalil Valizadeh Kamran, University of Tabriz, Iran valizadeh@tabrizu.ac.ir

Co-Editor

Prof. Lachezar Hristov Filchev, Bulgarian Academy of Sciences, Bulgaria (lachezarhf@gmail.com)

Editorial Board

Prof. Dr. Taşkın Kavzoğlu, Gebze Technical University, Türkiye (kavzoglu@gtu.edu.tr)

Prof. Mohamed Fouad Abdel Aziz Soliman, Arish University, Faculty of Arts, Egypt (mi_me46@yahoo.com) (mohamed.fouad2005@yahoo.com)

Prof. Muhammed Bilal, School of Marine Sciences, Nanjing University of Information Science & Technology, China (muhammad.bilal@connect.polyu.hk)

Assoc. Prof. Dr. Shakeel Mahmood, Government College University, Pakistan (shakeelmahmoodkhan@gmail.com)

Assoc. Prof. Dr. Abel Ramoelo, University of Pretoria, South Africa (abel.ramoelo@gmail.com)

Assoc. Prof. Dr. Ahmed Serwa, Helwan University, Cairo, Egypt (ahmed_serwa@yahoo.com)

Asst. Prof. Atta-ur-Rahman, University of Peshawar, Pakistan (atta-ur-rehman@uop.edu.pk)

Asst. Prof. Ghani Rahman, University of Gujrat, Pakistan (ghanigeo@gmail.com)

Asst. Prof. Dr. Kamal Srogy Darwish, Minia University, Egypt (kamal.srogy@mu.edu.eg / kamalelsrogy@gmail.com)

Asst. Prof. Dr. Mustafa Üstüner, Artvin Çoruh University, Türkiye (mustuner@artvin.edu.tr)

Dr. Mamadou TRAORE, Central African Republic (matraba77@gmail.com)

Dr. Hashir Tanveer, University of Alabama (hashirrana3@gmail.com)

Dr. Aqil TARIQ (Wuhan University, Wuhan 430079, China) (aqiltariq@whu.edu.cn  /aqiltariq85@gmail.com )

Dr.  Sawaid ABBAS (The Hong Kong Polytechnic University, Hong Kong) (sawaid.abbas@gmail.com; sawaid.abbas@connect.polyu.hk)

Dr. Osman Salih YILMAZ (Celal Bayar University, Türkiye) (osmansalih.yilmaz@cbu.edu.tr)

Dr. Mohamed Atallah (atallahm763@gmail.com)

Dr. Milad Janalipour Toosi University of Tech., Tehran, Iran (milad_janalipour@ari.ac.ir)

Mohamed Ahmed Badawi Attallah (atallahm763@gmail.com) (atallahm763@gmail.com)

Bello Abubakar Abubakar, Geography Teacher, Islamic Learning Centre, Nigeria   (abubakarbello1064@gmail.com)

Abdell Aziiz Fatthii Abdell Aziiz Ellfadally, Basilicata University / Italian National Research Councils/ National Authority for Remote Sensing and Space Sciences, Italy (abdelaziz.elfadaly@narss.sci.eg) / (abdelaziz.elfadaly@imaa.cnr.it